Østergade 3, 7323 Give
75735400 / 23243230
fys-give@mail.tele.dk

FysioPilates

FysioPilates.

FysioPilates er nænsom træning for alle. Hvis du vil styrke dine muskler, gøre dem udholdende og spændstige, samtidig forbedre din balance, koordination, og smidighed, så er FysiopPilates det rigtige valg. Det særlige ved FysioPilates er, at træningsformen er yderst hensynstagende.

FysioPilates henvender sig til alle, – har du nogen af følgende ønsker kan FysioPilates være noget for dig:

  • En bedre kropsholdning.
  • Have figuren strammet op.
  • Mestre din krop bedre.
  • Bedre kropsbevidsthed.
  • Bedre koordination og smidighed.
  • Reducere smerter.

FysioPilates er et træningskoncept bestående af stræk og styrkeøvelser med fokus på kvalitet i bevægelserne. Du vil opleve, at FysioPilates omdanner dine dårlige vaner til nye og bedre måder at bevæge dig på. FysioPilates kan afhjælpe mange af de gener, som opstår på grund af nedsat funktion af de dybe stabiliserende muskler omkring mave og ryg. FysioPilates er skånsom og alligevel udfordrende og særlig velegnet til træning af hele din krop.

Forløb:

FysioPilates varetages altid af en autoriseret fysioterapeut, og træningen kan derfor tilpasses de fysiske komplikationer du måtte have. Fysioterapeuten har gennemgået en specialuddannelse og besidder dermed kompetencer, som sikrer dig maksimalt udbytte af din træning med FysioPilates. Træningen starter med en let afspænding og øvelserne foregår primært på en gymnastikmåtte. Det er vigtigt at have tøj på, som du kan bevæge dig i, og som ikke begrænser din bevægelighed.

Lyder dette som noget for lige netop dig, så ring endelig og hør nærmere på 75735400 / 23243230.